Välj en sida

Draghandtag 1108

Vackert rakt handtag med trägrepp i äkta ek. Ett tidlöst och starkt draghandtag för era dörrar.

Artikelnr: 1108 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Handtaget har ett robust handgrepp av trä som inte bara ger ett vackert utseende till din dörr, utan också säkerställer ett bekvämt och säkert grepp. Standardlängd enligt 400 mm. Tillverkat av äkta ek och utrustad med rostfria fästen och ändknopp är detta draghandtag byggt för att tåla daglig användning under många år framöver.

Anpassa din dörrs utseende genom att välja mellan flera träalternativ och ytbehandlingar. Oavsett vilken träsort du föredrar så kan vi tillverka detta draghandtag efter dina önskemål, vilket gör att du enkelt kan få den känsla du letar efter. Utöver att detta beslag finns i flera olika träslag och ytbehandlingar så kan det även fås med ett mässingsfäste, vilket erbjuder ytterligare designval för att matcha din stil.

Tillbehör enligt: M6 mässingshylsa + M6 skruv. (Ange dörrtjockleken för att få rätt längd på M6 skruven.)

Draghandtag 1108 har blivit en av våra storsäljare då det säkerställer pålitlig funktion utan att behöva kompromissa med estetik. För mer information är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Ytterligare information

Diameter

Materialval

Draghandtag 1108 Rillad: Ladda ned ritningen i PDF-format här.
Draghandtag 1108 Slät: Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Ladda ned måttabellen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1108 Kategori: Etiketter: , , ,

Taggar

Artikelnr: 1108 Kategori: Etiketter: , , ,