Välj en sida

Draghandtag 1110

Draghandtag med längden 700 mm. Trägrepp i lackad ek och förkromade fästen som standard.

Artikelnr: 1110 Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Dörrhandtag med två starka trägrepp som inte bara ger en vacker utseende till din dörr, utan också garanterar ett bra och säkert grepp oavsett personens längd. Draghandtaget är tillverkat av massiv ek som standardmaterial och är framtaget för att klara daglig användning under många år framöver. Fästena kommer standard som förkromade och trägreppet i ek är lackat. Används vanligtvis som par och blir en vacker detalj till en port eller dörr.

För att anpassa utseendet kan du välja mellan flera träslag och ytbehandlingar för detta draghandtag. Oavsett vilket träslag du föredrar kan vi tillverka enligt dina önskemål för att ge dig den känsla du letar efter. Om du vill ha en varm och naturlig känsla kan du välja ek eller något annat träslag med en naturlig finish. Om du föredrar en modern och stilren look kan du välja ett lackat träslag i en färg som passar bra ihop med dörren. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att detta handtag kommer att förbli vackert på din dörr över tid. Dess robusta konstruktion och högkvalitativa material gör att det kommer att motstå slitage och få en fin patina.

Tillbehör inkluderar: M6 mässingshylsa + M6 skruv. (Vänligen ange dörrtjocklek för att få rätt längd på M6-skruven.)

Ytterligare information

C/C-mått

,

Materialval

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1110 Kategori: Etiketter: , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1110 Kategori: Etiketter: , , , ,