Välj en sida

Draghandtag 1930

Trådhandtag av premiumkvalité helt i rostfritt stål. Mindre draghandtag där flertalet längder är tillgängliga som standard och måttbeställning är möjligt.

Artikelnr: 1930 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Ett mindre handtag i rostfritt stål som går under namnet trådhandtag. Modellen utstrålar elegans och hållbarhet i dess enkla form. Dess stilrena raka linjer förstärks av den polerade metallfinishen som håller sig blank över tid.

När du investerar i våra handtag i rostfritt stål kan du vara säker på att de är byggda för att hålla. De korrosionsbeständiga egenskaperna hos rostfritt stål säkerställer att dessa handtag kommer att stå emot tidens tand utan att förlora sin glans eller strukturella integritet.

Tillgängliga i olika standardlängder enligt: 100 mm, 150 mm, 200 mm

Monteras med bricka och tillbehör som ingår är M5 mässingshylsa + M5 skruv. Vänligen ange dörrtjocklek för rätt längd på skruv.

Ytterligare information

C/C-mått

Infästning

Materialval

Standardlängd

, ,

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1930 Kategori: Etiketter: , , ,

Taggar

Artikelnr: 1930 Kategori: Etiketter: , , ,