Välj en sida

Återförsäljare

Återförsäljare i Sverige

Våra fantastiska partners

Experter inom sina områden

Här presenterar vi våra svenska återförsäljare av handtag och beslag. Att hitta pålitliga och kvalitativa handtag till dörrar är viktigt för både funktionaliteten och estetiken. Genom att handla av leverantörerna nedan kan du vara säker på att du får produkter som håller hög kvalité och att servicen håller minst lika hög nivå. Vi har numera flera svenska återförsäljare som erbjuder ett brett utbud av våra handtag till dörrar. Dessa återförsäljare har alla ett stort urval av olika stilar, material och finishar för att passa de flestas önskemål och behov. Oavsett om du föredrar moderna, klassiska eller rustika handtag, kommer du säkerligen hitta ett passande alternativ för dig.

Göthes Industribeslag AB

Göthes Industribeslag AB

Aktiebolaget Byggbeslag

Aktiebolaget Byggbeslag

AXS Nordic AB

AXS Nordic AB

Copiax AB

Copiax AB

Svenssons i Tenhult AB

Svenssons i Tenhult AB

Habo Gruppen AB

Habo Gruppen AB

Skånebeslag AB

Skånebeslag AB

Ahlsell Sverige AB

Ahlsell Sverige AB

Bäne Beslag
Draghantag till dörrar

Om du letar efter draghandtag till dörrar har du kommit rätt. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag för dörrar. Draghandtag är alltså ett handtag som du drar mot dig för att öppna dörren. Dem är inte bara funktionella, utan de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på dörren och skapar en känsla. Oavsett om det är till entrédörren, innerdörren eller skåpdörren, har vi ett brett utbud av draghandtag för dig att välja bland.

När du väljer draghandtag till dörrar finns det flera faktorer att överväga. Först och främst bör du tänka på stilen och designen i rummet eller byggnaden där dörren finns. Välj ett draghandtag som kompletterar den övergripande inredningen och skapar ett enhetligt utseende.

Utöver utseendet är det också viktigt att välja draghandtag av hög kvalitet som är robusta och hållbara. Du vill ha ett draghandtag som kan hantera kontinuerlig daglig användning och fortsätta fungera felfritt under många års tid.

Genom att köpa svensktillverkade handtag från oss kan du vara säker på att du får produkter av god kvalitet och tillförlitlig service.

Besök vårt produktutbud här på hemsidan för att utforska de olika alternativen för draghandtag till dörrar. När du hittat det handtag som både passar din stil och uppfyller dina krav på funktionalitet och kvalitet så ser vi till att leverera så snart som möjligt. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Lokal tillverkning i Vårgårda

Vårgårda är en vacker liten stad belägen i Västra Götalands län i Sverige. Staden har en rik historia och erbjuder en charmig atmosfär för både invånare och besökare. Med sin närhet till naturen och närvaron av historiska platser finns det mycket att utforska och upptäcka i området.

Vår fabrik ligger här i Vårgårda och vi specialiserar oss på tillverkning av handtag till dörrar. Genom att välja handtag från vår fabrik kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och precision av hantverkare med lång erfarenhet.

Det finns flera fördelar med att välja svensktillverkade produkter. För det första kan du vara stolt över att stödja den lokala tillverkningsindustrin och hjälpa till att främja lokal sysselsättning.

För det andra kan du förvänta dig högkvalitativa produkter som är tillverkade med noggrannhet och expertis. Genom att vi tillverkar handtagen i vår egna fabrik kan vi säkerställa att varje produkt uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Vi erbjuder också våra kunder möjligheten att beställa skräddarsydda handtag och lösningar. Du kan få handtag som är anpassade efter dina specifika behov och önskemål, vilket ger en unik touch till dina dörrar. För mer information om detta hänvisar vi vidare till undersidan ’Specialtillverkning’ här på hemsidan.

Bäne Beslag AB

Ålyckevägen 5
447 95 Vårgårda

Handtag & beslag