Välj en sida

Återbruket

Förläng livslängden på era vackra handtag

Vi renoverar era gamla handtag & beslag

Med rätt teknik & verktyg får dem ett nytt liv

På Bäne Beslag värnar vi om miljön genom hela ledet. Genom vårt återbruk vill vi ge våra kunder möjligheten att ta till vara på redan tillverkade produkter och ge dem ett ett nytt liv. Detta har vi sedan flera decennier tillbaka erbjudit men kanske inte alltid varit så duktiga på att informera om. Nu när vi märker att medvetenheten kring återbruk ökar och allt fler kunder frågar om vi kan renovera deras beslag slår vi slag i saken och gör det fullt synligt att vi erbjuder tjänsten.

Gammalt blir som nytt

Med dessa insatser gör vi tillsammans en skillnad för vårt klimat och tar tillvara på naturresurserna. Gillar ni stilen och känslan i era gamla handtag är ni välkomna att höra av er till oss så bedömer vi snabbt om dem kan restaureras och således inte behöver ersättas med nya. Att förnya handtag genom att renovera och reparera dem är inte enbart bättre för miljön, det är också ett billigare alternativ än att tillverka nya. Så ni kan vara snälla mot plånboken och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid.

Vår verkstad ligger i Vårgårda och vi tar emot handtag från hela landet. Vårt team består av kunniga hantverkare med lång erfarenhet av att både tillverka och renovera olika typer av handtag samt beslag. Behöver era gamla handtag repareras på sina ställen eller att någon komponent behöver kompletteras med så är det inga problem – vi löser det mesta! Med en kombination av hantverksskicklighet och modern teknik kan vi säkerställa att varje renoverat handtag.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information:

0322 - 62 22 57
info@banebeslag.se
FöreEfter
FöreEfter
FöreEfter
Hållbara lösningar
Bäne Beslag AB

Ålyckevägen 5
447 95 Vårgårda

Handtag & beslag