Välj en sida

Specialproduktion

Vi erbjuder en unik specialproduktion

Design & tillverkning av handtag

Utifrån dina önskemål & behov

Som en av Sveriges ledande tillverkare av beslag erbjuder vi en unik specialtillverkning av handtag till dörrar, helt anpassat efter kundens önskemål. Vi förstår vikten av att kunna specialbeställa ett handtag som inte bara är funktionellt, utan också passar projektets stil och utseende perfekt. Genom att erbjuda specialtillverkade handtag till dörrar kan vi hjälpa våra kunder att förverkliga sina visioner och skapa nya spännande produkter.

Från idé till färdig produkt

Specialproduktion på riktigt

Handtag efter dina önskemål

Hur går en specialtillverkning av handtag till?

För dig som kund är det enkelt och smidigt att göra en specialbeställning gällande ett handtag eller beslag. Nedan presenterar vi en kort översikt över hur det kan gå till. Men kom ihåg att beroende på specialtillverkningens komplexitet och omfattning kan det variera mellan uppdragen. För mer information är ni alltid varmt välkomna att kontakta oss så går vi igenom det hela.

  1. Kontakta oss: Först och främst börjar du med att kontakta oss antingen via telefon, e-post eller genom att använda ett formulär här på vår hemsida. Berätta för oss om din specifika önskan och dina behov när det gäller handtaget eller handtagen som du vill göra en specialbeställning för.
  2. Rådgivning och design: Vår kunniga personal kommer att samarbeta med dig för att förstå dina krav och önskemål. Vi kan erbjuda rådgivning och hjälpa dig att välja rätt material, stil och design som passar din dörr och projektet i helhet. Vi kan också skapa skisser av det tänkta handtaget för att ge dig en visuell uppfattning om slutresultatet.
  3. Offert och kostnadsuppskattning: Efter att ha diskuterat alla detaljer och designaspekter kommer vi att ge dig en offert baserad på dina specifika krav och önskemål. Offerten kommer att inkludera kostnader för material, tillverkning och leverans. Likaså specifieras tidsramen så att du vet när du kan förvänta få dina handtag levererade.
  4. Tillverkningen börjar: Om du godkänner offerten och går vidare med beställningen, påbörjar vi tillverkningsprocessen strax därefter. Beställningen läggs in i vårt körschema och vi uppdaterar dig på orders status. Vårt team av erfarna hantverkare använder material av hög kvalité och välbeprövade tillverkningsmetoder för att skapa handtagen till din dörr med noggrannhet och precision.
  5. Leverans av färdiga handtag: När handtagen är färdiga kommer vi att leverera det till dig på det sätt du angett att du föredrar. Vi kan också erbjuda assistans gällande installation om det behövs, så att du kan vara säker på att handtaget monteras korrekt.

Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och personlig upplevelse för våra kunder vid specialtillverkning av handtag till dörrar. Vi är som alltid engagerade och strävar efter att leverera produkter av högsta kvalitet.

0322 - 62 22 57
info@banebeslag.se

Vårt erfarna team av hantverkare och designers arbetar noggrant med varje detalj för att säkerställa att handtaget till din dörr blir precis som du önskar. Vi använder endast högkvalitativa material och beprövade tillverkningsmetoder för att garantera god hållbarhet och funktion över tid. Oavsett om du föredrar en klassisk, modern eller rustik stil kan vi skapa handtag som matchar din smak eller ditt projekt.

På Bäne Beslag strävar vi alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera kvalitativa produkter som håller över tid.

Kontakta oss idag för att få mer information om vår specialtillverkning av beslag och handtag till dörrar. Låt oss hjälpa dig att skapa en imponerande entré som kommer att förstärka karaktären för ditt nästa projekt och lämna ett bestående intryck för besökare.

Bäne Beslag AB

Ålyckevägen 5
447 95 Vårgårda

Handtag & beslag