Välj en sida

Draghandtag 1838

Långt och gediget draghandtag i rostfritt stål, som även går att få i mässingsutförande.

Artikelnr: 1838 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Långt svensktillverkat draghandtag i rostfritt stål med 73,5 graders lutning. Med sin eleganta design och höga kvalité har denna modell ökat allt mer i popularitet de senaste åren. Enkelt, säkert och greppvänligt för båda vuxna och barn tack vare längden på 1m. Som alla våra handtag är denna modell framtagen för att tåla daglig användning under många år framöver. Handtaget har ett utligg på totalt 85mm från dörren, liknande modell 1837. CC-måttet är 474*1000mm.

Modellen går även att få i mässingsutförande vilket ger er ytterligare designval för att matcha stilen ni söker. Sätts vanligtvis i par men går att få som enkelmontering. Gör sig lika bra till draghandtag som tryckhandtag.

Tillbehör: Det ingår bult för dold infästning och enkelmontage med dold fastsättning.

För mer information är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Ytterligare information

Materialval

,

Standardlängd

C/C-mått

,

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1838 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1838 Kategori: Etiketter: , , , , ,