Välj en sida

Tryckhandtag 1840

Tryckhandtag i rostfritt stål av hög kvalitet. En stilren och tidlös design som garanterar både funktion och ett vackert utseende över tid.

Artikelnr: 1840 Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Vackert ringformat tryckhandtag i högkvalitativt rostfritt stål. Sätts oftast i par och fungerar även som draghandtag. Vi tillverkar alla våra handtag med stor noggrannhet i vår egen fabrik i Vårgårda för att säkerställa hög tillförlitlighet och lång hållbarhet.

Detta eleganta tryckhandtag är inte bara en snygg komplettering till din dörr utan erbjuder också hög funktionalitet. Dess design som en tryckplatta gör att du kan öppna dörren med bara ett enkelt tryck, vilket minimerar behovet av besvärliga grepp eller rörelser. Den rundade släta ytan ger en bekväm och ergonomisk yta som minskar belastningen på handen och är enkel att hålla ren.

Tillbehören inkluderar M6 pinnbult + M6 kupolmutter. Vänligen ange dörrtjockleken för att få rätt längd på M6 pinnbulten.

Ytterligare information

C/C-mått

Materialval

Standardlängd

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Tryckhandtag av högsta kvalité

Om du är i behov av tryckhandtag till dörrar och letar efter en tillverkare med gedigen erfarenhet, har du kommit rätt. Med över 70 års erfarenhet av tillverkning av beslag och handtag till dörrar kan vi kalla oss experter inom branschen.

I vårt sortiment av tryckhandtag till dörrar erbjuder vi högkvalitativa produkter som kombinerar funktion och stil. Med olika designs, materialval och finishar har vi något som passar allas smaker och behov. Oavsett om du föredrar moderna, klassiska eller tidlösa handtag, har vi alternativ som passar just dig.

Vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag gör oss till pålitliga och välrenommerade leverantörer. Vi har byggt upp en bred kompetens inom området under åren, vilket gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. När du väljer oss som tillverkare av dina nästa tryckhandtag kan du vara säker på att du får pålitliga produkter som håller över tid. Vår erfarenhet och kompetens säkerställer att varje produkt uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Utforska vårt breda utbud av tryckhandtag till dörrar och dra nytta av vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som möter dina behov och förskönar utseendet på dina dörrar.

Vad är ett tryckhandtag?

Ett tryckhandtag är en typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att trycka på det istället för att dra i det. Det är vanligtvis monterat på dörrar inomhus, som till exempel innerdörrar eller toalettdörrar. Tryckhandtaget ger enkel åtkomst och användning genom att trycka på handtaget för att öppna eller stänga dörren. Det finns en rad olika stilar, material och finishar att välja mellan för att passa olika inredningsstilar och preferenser. Tryckhandtag kan vara både funktionella och estetiskt tilltalande.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1840 Kategori: Etiketter: , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1840 Kategori: Etiketter: , , , ,