Välj en sida

Tryckhandtag 1430

Gediget handtag med trägrepp i lackad ek och fästen i mässing. Flera olika träslag och ytbehandlingar möjliga. Standardlängd enligt 300 mm.

Artikelnr: 1430 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Dörrhandtag med ett rejält trägrepp som inte bara ger ett vacker utseende till din dörr, utan också garanterar ett bra och säkert grepp. Denna modellen fungerar lika bra till draghandtag som tryckhandtag. Som standard är handgreppet i lackad massiv ek och fästena är i mässing. Utformad för att klara daglig användning under många år framöver sätts denna modell vanligtvis som par och blir en vacker detalj till er port eller dörr.

För att anpassa utseendet efter stil kan du välja mellan flera olika träslag och ytbehandlingar. Oavsett vilket träslag du föredrar kan vi tillverka enligt dina önskemål för att ge dig den känsla du letar efter. Om du vill ha en varm och naturlig känsla kan du välja ek eller något annat träslag med en naturlig finish. Om du föredrar en modern och stilren look kan du välja ett lackat träslag i en färg som passar bra ihop med dörren. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att detta handtag kommer att förbli vackert på din dörr över tid. Dess robusta konstruktion och högkvalitativa material gör att det kommer att motstå slitage och träet får så småningom en fin patina.

Tillbehör inkluderar: M6 mässingshylsa + M6 skruv. (Vänligen ange dörrtjocklek för att få rätt längd på M6-skruven.)

Ytterligare information

C/C-mått

Standardlängd

Materialval

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Tryckhandtag av högsta kvalité

Om du är i behov av tryckhandtag till dörrar och letar efter en tillverkare med gedigen erfarenhet, har du kommit rätt. Med över 70 års erfarenhet av tillverkning av beslag och handtag till dörrar kan vi kalla oss experter inom branschen.

I vårt sortiment av tryckhandtag till dörrar erbjuder vi högkvalitativa produkter som kombinerar funktion och stil. Med olika designs, materialval och finishar har vi något som passar allas smaker och behov. Oavsett om du föredrar moderna, klassiska eller tidlösa handtag, har vi alternativ som passar just dig.

Vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag gör oss till pålitliga och välrenommerade leverantörer. Vi har byggt upp en bred kompetens inom området under åren, vilket gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. När du väljer oss som tillverkare av dina nästa tryckhandtag kan du vara säker på att du får pålitliga produkter som håller över tid. Vår erfarenhet och kompetens säkerställer att varje produkt uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Utforska vårt breda utbud av tryckhandtag till dörrar och dra nytta av vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som möter dina behov och förskönar utseendet på dina dörrar.

Vad är ett tryckhandtag?

Ett tryckhandtag är en typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att trycka på det istället för att dra i det. Det är vanligtvis monterat på dörrar inomhus, som till exempel innerdörrar eller toalettdörrar. Tryckhandtaget ger enkel åtkomst och användning genom att trycka på handtaget för att öppna eller stänga dörren. Det finns en rad olika stilar, material och finishar att välja mellan för att passa olika inredningsstilar och preferenser. Tryckhandtag kan vara både funktionella och estetiskt tilltalande.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1430 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1430 Kategori: Etiketter: , , , , ,