Välj en sida

Tryckhandtag 1428

Klassiskt tryckhandtag med trägrepp som kommer i lackad ek och förkromade fästen som standard. Matchas ofta med draghandtag 1426.

Artikelnr: 1428 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Handtaget har ett robust trägrepp (tryckplatta) som inte bara ger ett vacker utseende till dörren, utan också säkerställer ett bekvämt och säkert grepp. Detta tryckhandtag är tillverkat av ek som lackas som standard och är utformat för att tåla daglig användning under många år framöver. Fästena är förkromade som standard och handtagen kombineras ofta med draghandtag 1426 med samma hålbild.

För att anpassa din dörrs utseende kan du välja mellan flera träslag och ytbehandlingar. Oavsett vilket träslag du föredrar kan vi tillverka detta draghandtag enligt dina önskemål, vilket gör det enkelt för dig att få den känsla du letar efter. Vill du ha en varm och naturlig känsla kan du välja ek eller ett annat träslag med en naturlig finish. Om du föredrar en modern och stilren look kan du välja ett lackat träslag i en färg som passar din önskade exteriör. Oavsett vilket val du gör kan du vara trygg med att detta tryckhandtag kommer att vara en tålig och elegant detalj på din dörr. Med sin hållbara design och högkvalitativa material kommer det att stå emot slitage och behålla sitt fina utseende under lång tid framöver.

Tillbehör: M6 mässingshylsa + M6 skruv. (Vänligen ange dörrtjockleken för att få rätt längd på M6-skruven.)

Ytterligare information

C/C-mått

Materialval

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Tryckhandtag av högsta kvalité

Om du är i behov av tryckhandtag till dörrar och letar efter en tillverkare med gedigen erfarenhet, har du kommit rätt. Med över 70 års erfarenhet av tillverkning av beslag och handtag till dörrar kan vi kalla oss experter inom branschen.

I vårt sortiment av tryckhandtag till dörrar erbjuder vi högkvalitativa produkter som kombinerar funktion och stil. Med olika designs, materialval och finishar har vi något som passar allas smaker och behov. Oavsett om du föredrar moderna, klassiska eller tidlösa handtag, har vi alternativ som passar just dig.

Vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag gör oss till pålitliga och välrenommerade leverantörer. Vi har byggt upp en bred kompetens inom området under åren, vilket gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. När du väljer oss som tillverkare av dina nästa tryckhandtag kan du vara säker på att du får pålitliga produkter som håller över tid. Vår erfarenhet och kompetens säkerställer att varje produkt uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Utforska vårt breda utbud av tryckhandtag till dörrar och dra nytta av vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som möter dina behov och förskönar utseendet på dina dörrar.

Vad är ett tryckhandtag?

Ett tryckhandtag är en typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att trycka på det istället för att dra i det. Det är vanligtvis monterat på dörrar inomhus, som till exempel innerdörrar eller toalettdörrar. Tryckhandtaget ger enkel åtkomst och användning genom att trycka på handtaget för att öppna eller stänga dörren. Det finns en rad olika stilar, material och finishar att välja mellan för att passa olika inredningsstilar och preferenser. Tryckhandtag kan vara både funktionella och estetiskt tilltalande.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1428 Kategori: Etiketter: , , ,

Taggar

Artikelnr: 1428 Kategori: Etiketter: , , ,