Välj en sida

Smart 1812

Nyhet! C-format handtag tillverkat helt i rostfritt stål från vår nya smart-serie.

Artikelnr: Smart-1812 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Stig in i en värld av elegans och tidlös stil med detta vackra draghandtag helt i rostfritt stål. Med sin rundade form är detta handtag bekvämt och enkelt att använda. Det funkar lika bra som tryckhandtag och draghandtag.

Den helt nya och mjuka designen sätter en ny standard för både stil och säkerhet. Inga vassa kanter, inga bekymmer. Vårt handtag är utformat för att vara lika skonsamt som det är vackert, vilket garanterar en ergonomisk och trygg användning varje gång. När du håller produkten i handen för första gången förstår du vad vi menar med att det är lika mycket en utsmyckning som ett handtag. Men det är inte bara det estetiska som gör detta handtag unikt – det är också praktiskt och välutvecklat. Med en smart låsplåt som enkelt monteras under cylinderbehöret behöver du inte oroa dig för att behöva göra hål eller skada dörrbladet vid installationen. Det är en snabb, smidig och skonsam process att montera modellen på dörren.

Detta handtag är framtaget för låshus med ett centrumhål på 111 mm och monteras vanligtvis i par. Med sin gedigna konstruktion och sin tidlösa design i rostfritt stål blir detta handtag en omedelbar blickfångare som kombinerar stil och funktionalitet.

Kontakta oss idag för att få mer information och prisuppgifter. Vi är redo att guida dig mot den perfekta lösningen för dina behov.

Ytterligare information

Materialval

Standardlängd

Centrumhål för låshus

111 mm

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Vår nya serie Smart - Smarta handtag i rostfritt

Vi är glada över att kunna presentera denna nya produktserie som vi döpt till Smart. Handtagen i denna serien har en helt ny mjuk design utan vassa kanter vilket gör dem både snyggare och mer ergonomiska. Tack vare låsplåten behövs ingen håltagning eller annan åverkan på dörrbladet vid montage. Ett smart handtag helt enkelt, som utöver att det är enkelt att montera även ser bra ut och kommer hålla under många år framöver.

Vi erbjuder rostfria handtag till dörrar och har lång erfarenhet gällande beslag. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av just beslag och handtag till dörrar och portar. Genom att handla från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslagen och handtagen sker i vår egna fabrik vilket ger många fördelar. Vi kan säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Det känns också lite extra bra att kunna sälja helt svenktillverkade handtag till våra kunder.

Här på vår hemsida kan du utforska vårt breda utbud av draghandtag, tryckhandtag, armstöd, med mera och hitta den perfekta produkten som passar just er stil och uppfyller era höga krav på hållbarhet.

Vad är ett rostfritt handtag?

Ett rostfritt handtag är tillverkat av rostfritt stål, det kommer därav inte att rosta när det utsätts för diverse yttre påverkningar. Genom att använda ett rostfritt handtag till dörren förlängs livslängden markant och handtaget kommer se snyggt ut över tid. Rostfria handtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

 

Sökord: Nödutrymningsbeslag, Slug, ASSA, Roca slug, Låsplatta, Slug 17, Slug 19, SLUG draghandtag, Låshus.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: Smart-1812 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: Smart-1812 Kategori: Etiketter: , , , , ,