Välj en sida

Smart 1802

Nyhet!
Handtag tillverkat helt i rostfritt stål från vår nya smart-serie.

Artikelnr: Smart-1802 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Vi är glada att kunna introducera det stilrena och praktiska Smart 1802 draghandtaget tillverkat helt i rostfritt stål. Handtaget har en diameter på 32 mm och en total längd på 400 mm. Designen är mjuk och säker med avsaknad av vassa kanter, vilket ger ergonomisk och säker användning. Låsplåten kan enkelt monteras under cylinderbehållaren utan behov av att göra hål i dörren, vilket underlättar installationen och bevarar dörrbladets integritet. Genom att handtaget monteras direkt under befintliga beslag kan eventuell brandklassning bevaras.

Smart 1802 är specifikt utformat för låshus med ett centrumhål på 111 mm och rekommenderas att monteras i par för en enhetlig och stilren design. Det stilfulla draghandtaget i rostfritt stål kombinerar elegans med funktionalitet, vilket gör det till ett praktiskt och stiligt val för dörren. Kontakta oss gärna för mer information och priser angående Smart 1802 draghandtaget.

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: Smart-1802 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: Smart-1802 Kategori: Etiketter: , , , , ,