Välj en sida

Smart 1807

Nyhet! Handtag tillverkat helt i rostfritt stål från vår nya smart-serie.

Artikelnr: Smart-1807 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Vi är stolta över att presentera detta vackra och tidlösa draghandtag helt i rostfritt stål. Greppet har en diameter på 32 mm och längden på handtaget är 400 mm. Det är utformat med en helt ny, mjuk design som inte har några vassa kanter för att säkerställa både stil, säkerhet och ergonomi. Med låsplåten som monteras under cylinderbehöret behöver du inte göra några håltagningar eller skada dörrbladet vid installationen. Då modellen monteras direkt under befintliga beslag kan eventuell brandklassning bibehållas. Ett smart och smidigt handtag helt enkelt som är bekvämt att använda.

Detta draghandtag är specifikt utformat för att passa låshus med ett centrumhål på 111 mm. Det är vanligast att modellen monteras i par för att skapa ett enhetlig och harmonisk utseende för dörren. Detta gedigna och stilrena handtag helt i rostfritt stål kombinerar stil och funktionalitet. Kontakta oss för mer information och prisuppgifter.

Ytterligare information

Materialval

Standardlängd

Diameter

Centrumhål för låshus

111 mm

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Vår nya serie Smart - Smarta handtag i rostfritt

Vi är glada över att kunna presentera denna nya produktserie som vi döpt till Smart. Handtagen i denna serien har en helt ny mjuk design utan vassa kanter vilket gör dem både snyggare och mer ergonomiska. Tack vare låsplåten behövs ingen håltagning eller annan åverkan på dörrbladet vid montage. Ett smart handtag helt enkelt, som utöver att det är enkelt att montera även ser bra ut och kommer hålla under många år framöver.

Vi erbjuder rostfria handtag till dörrar och har lång erfarenhet gällande beslag. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av just beslag och handtag till dörrar och portar. Genom att handla från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslagen och handtagen sker i vår egna fabrik vilket ger många fördelar. Vi kan säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Det känns också lite extra bra att kunna sälja helt svenktillverkade handtag till våra kunder.

Här på vår hemsida kan du utforska vårt breda utbud av draghandtag, tryckhandtag, armstöd, med mera och hitta den perfekta produkten som passar just er stil och uppfyller era höga krav på hållbarhet.

Vad är ett rostfritt handtag?

Ett rostfritt handtag är tillverkat av rostfritt stål, det kommer därav inte att rosta när det utsätts för diverse yttre påverkningar. Genom att använda ett rostfritt handtag till dörren förlängs livslängden markant och handtaget kommer se snyggt ut över tid. Rostfria handtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

 

Sökord: Nödutrymningsbeslag, Slug, ASSA, Roca slug, Låsplatta, Slug 17, Slug 19, SLUG draghandtag, Låshus.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: Smart-1807 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: Smart-1807 Kategori: Etiketter: , , , , ,