Välj en sida

Smart 1804

Nyhet!
Handtag tillverkat helt i rostfritt stål från vår nya Smart-serie.

Artikelnr: Smart-1804 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Smart 1804 är ett vacker och tidlöst draghandtag till din dörr. Tillverkat helt av rostfritt stål och har en diameter på 32 mm och en total längd på 400 mm. Den mjuka designen utan vassa kanter ger både stil och säkerhet samtidigt som den erbjuder en ergonomiskt bekväm användning.

Installationen av Smart 1804 handtaget är enkel och skadar inte dörrbladet tack vare dess smarta design. Genom att monteras direkt på dörren kan eventuell brandklassning behållas, vilket ger extra trygghet. Detta handtag är speciellt utformat för låshus med ett centrumhål på 111 mm och rekommenderas att installeras i par för att skapa et enhetlig och harmoniskt utseende för dörren. Med sin gedigna och snygga design kombinerar Smart 1804 draghandtaget både stil och funktionalitet på ett smidigt sätt.

Kontakta oss gärna för mer information och prisuppgifter.

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: Smart-1804 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: Smart-1804 Kategori: Etiketter: , , , , ,