Välj en sida

Smart 1818 EK

Nyhet! Svensktillverkat handtag i rostfritt stål med trägrepp i ek.

Artikelnr: Smart-1818-EK Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Detta vackra handtag i rostfritt stål med ett handgrepp av ek utstrålar stil och tidlös elegans. Dess rundade former säkerställer komfort och enkel användning, vilket också gör det lämpligt både som tryckhandtag och draghandtag. Tack vare handgreppet av äkta ek får handtaget den där extra känslan av komfort och lyx.

Den stilrena designen för vår nya Smart-serie sätter en ny standard både stil och säkerhet när det kommer till handtag. Inga vassa kanter, inga bekymmer. Våra handtag är tillverkade för att vara lika bekväma som dem är vackera, vilket garanterar ergonomisk och säker användning varje gång. När du håller någon av produkterna från Smart-serien i handen för första gången kommer du förstå varför vi säger att det är lika mycket en dekoration som ett handtag. Men det är inte bara estetiken som gör dessa handtag unika – det är också praktiska och välarbetade. Med en smart låsplatta som enkelt monteras under cylindern behöver du inte oroa dig för att behöva borra hål eller skada dörrbladet vid installation. Att montera något av Smart-handtagen på din dörr är en snabb, smidig och skonsam process.

Smart 1818 EK är utformad för låshus med ett centrumhål på 111 mm och installeras vanligtvis i par. Med sin robusta konstruktion och handgreppet i ek blir detta handtag både iögonfallande och uppskattat att använda.

Kontakta oss idag för mer information och prisuppgifter. Vi är redo att guida dig till den perfekta lösningen för dina behov.

Ytterligare information

Materialval

Standardlängd

Centrumhål för låshus

111 mm

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Vår nya serie Smart - Smarta handtag i rostfritt

Vi är glada över att kunna presentera denna nya produktserie som vi döpt till Smart. Handtagen i denna serien har en helt ny mjuk design utan vassa kanter vilket gör dem både snyggare och mer ergonomiska. Tack vare låsplåten behövs ingen håltagning eller annan åverkan på dörrbladet vid montage. Ett smart handtag helt enkelt, som utöver att det är enkelt att montera även ser bra ut och kommer hålla under många år framöver.

Vi erbjuder rostfria handtag till dörrar och har lång erfarenhet gällande beslag. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av just beslag och handtag till dörrar och portar. Genom att handla från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslagen och handtagen sker i vår egna fabrik vilket ger många fördelar. Vi kan säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet. Det känns också lite extra bra att kunna sälja helt svenktillverkade handtag till våra kunder.

Här på vår hemsida kan du utforska vårt breda utbud av draghandtag, tryckhandtag, armstöd, med mera och hitta den perfekta produkten som passar just er stil och uppfyller era höga krav på hållbarhet.

Vad är ett rostfritt handtag?

Ett rostfritt handtag är tillverkat av rostfritt stål, det kommer därav inte att rosta när det utsätts för diverse yttre påverkningar. Genom att använda ett rostfritt handtag till dörren förlängs livslängden markant och handtaget kommer se snyggt ut över tid. Rostfria handtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig vidare.

 

Sökord: Nödutrymningsbeslag, Slug, ASSA, Roca slug, Låsplatta, Slug 17, Slug 19, SLUG draghandtag, Låshus.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: Smart-1818-EK Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: Smart-1818-EK Kategori: Etiketter: , , , , ,