Välj en sida

Draghandtag 1820

Modernt handtag av premiumkvalité helt i rostfritt stål. Fungerar lika bra som draghandtag och tryckhandtag.

Artikelnr: 1820 Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

En uppskattad modell i vårt breda utbud av premiumhandtag i rostfritt stål. Ett modernt handtag som utstrålar elegans och hållbarhet i dess enkla form. Dess stilrena raka linjer förstärks av den polerade metallfinishen som håller sig blank över tid. Ett säkert kort som garanterat kommer att lyfta utseendet för din dörr eller port. Modellen sätts ofta som par med dold infästning och fungerar lika bra som draghandtag och tryckhandtag. Utöver dold infästning (dolt enkelmontage) går den även att få med bricka.

Vi har egen tillverkning i Vårgårda och levererar årligen över 15 000 handtag och beslag. De korrosionsbeständiga egenskaperna hos rostfritt stål säkerställer att denna modell kommer att bevara både sin glans eller strukturella integritet under många års användande.

Tillbehör enligt: Ingår bult för dold infästning och enkelmontage med dold fastsättning. Vid bricka sätts M6 pinnbult + M6 kupolmutter. Vänligen ange dörrtjocklek för rätt längd på pinnbult.

Ytterligare information

C/C-mått

Diameter

Materialval

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1820 Kategori: Etiketter: , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1820 Kategori: Etiketter: , , , ,