Välj en sida

Draghandtag 1816

Uppskattat draghandtag i en härlig kombination av rostfritt stål och äkta ek.

Artikelnr: 1816 Kategori: Etiketter: , , , , , ,

Beskrivning

Populärt draghandtag i rostfritt stål kombinerat med ett handgrepp i oljad ek som standard. Handgreppet har en diameter på 33 mm medan den rostfria delen av handtaget har en diameter på 25 mm. Standardlängder enligt 400 mm och 600 mm, måttbeställning möjligt. Sätts vanligtvis som par med dold infästning (1816 RD) men finns även med bricka (1816 R). Detta gedigna handtag ger inte bara ett vackert utseende till din dörr, utan säkerställer även ett bekvämt och säkert grepp. Som alla våra handtag är denna modell framtagen för att tåla daglig användning under många år framöver. Handtaget ger ett avstånd på 63 mm från dörren.

Denna modell går att få i mässingsutförande vilket ger er ytterligare designval för att matcha stilen ni söker. Sätts vanligtvis i par men går att få som enkelmontering. Fungerar lika bra till draghandtag som tryckhandtag.

För att anpassa din dörrs utseende kan du välja mellan flera träslag och ytbehandlingar. Oavsett vilken träsort du föredrar kan vi alltså tillverka detta draghandtag efter dina önskemål, vilket gör att du enkelt kan få den känsla du letar efter. Vill du ha en varm och naturlig känsla kan du välja ek eller ett annat träslag med en naturlig finish. Om du föredrar en mer modern och stilren look kan du välja ett lackat träslag i en färg som passar den exteriör ni önskar. Oavsett vilket alternativ du väljer kan du vara säker på att detta draghandtag kommer att vara en hållbar och stilfull detalj på din dörr. Med sin robusta konstruktion och dess högkvalitativa material kommer det att stå emot slitage och se bra ut även efter att åren gått.

Tillbehör: Det ingår bult för dold infästning och enkelmontage med dold fastsättning. Vid bricka sätts M6 pinnbult + M6 kupolmutter. Vänligen ange er dörrtjocklek för rätt längd på pinnbult.

Ytterligare information

C/C-mått

,

Diameter

Materialval

,

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1816 Kategori: Etiketter: , , , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1816 Kategori: Etiketter: , , , , , ,