Välj en sida
Specialproduktion av dörrhandtag
Specialproduktion av dörrhandtag

Specialproduktion av dörrhandtag i målat rostfritt stål med handgrepp i ek

Vi på Bäne Beslag är specialister på handtag och beslag och erbjuder en unik specialproduktion av produkter på kundens begäran. Genom vår specialproduktions kan vi tillsammans med dig som kund skapa handtag helt utifrån era önskemål och behov. Med oss kan ni skapa specialanpassade handtag för dörrar och portar som matchar just er stil och preferenser. Du kan välja material, färger, former och storlekar enligt dina önskemål.

Med lång erfarenhet och expertkunskap inom tillverkning av handtag och beslag strävar vi alltid efter att ge våra kunder de bästa produkterna och servicen.

Tillsammans med dig som kund tar vi fram just er vision

Vi tror på att samarbeta med våra kunder för att förstå deras vision och behov. Vi arbetar tätt tillsammans med dig för att ta fram specialtillverkade handtag som uppfyller dina förväntningar. När det kommer till specialproduktion av handtag finns det egentligen oändliga möjligheter. Endast fantasin sätter gränser för design och materialval. Vi är redo att hjälpa dig att förverkliga även dina mest kreativa idéer. Oavsett om du behöver små eller stora handtag, enkla eller komplexa former, så kan vi uppfylla dina önskemål.

Varför välja specialtillverkade dörrhandtag

Genom att välja specialtillverkade dörrhandtag genom oss på Bäne kan du som kund vara trygg i vetskapen att handtagen kommer hålla bästa kvalité och funktion även över tid. Med över 60 års erfarenhet så har vi samlat på oss betydande kunskap och vet hur vi tar en idé till resultat på ett snabbt och korrekt sätt. Vi är helt enkelt ett långsiktigt och pålitligt val.

Konkret exempel på vad vi kan tillverka

På bilderna i detta inlägg visar vi upp ett av våra senaste uppdrag inom specialproduktion. En modell enligt ett draghandtag av rostfritt stål som lackats i en specifik kulör (RAL 7071) och utrustats med handgrepp i lackad ek.  Plattstållet säkerställer hållbarhet och en gedigen konstruktion. Och tack vare handgreppet i lackad ek får handtaget en estetiskt tilltalande finish som ger en vacker kontrast mot det lackade stålet.

Varje dörrtyp eller utförande av en port kräver ofta väldigt olika design- och tillverkningslösningar. Genom att anpassa dörrhandtaget till den specifika dörren eller byggnaden kan man skapa en enhetlig och stilren helhet. Hos oss kan ni få skräddarsydda lösningar för att passa gällande funktionalitet och säkerhet utan att tumma på utseendet.

När är specialproduktion av ett handtag det bästa alternativet?

Vid vissa tillfällen kan det vara nödvändigt att välja specialproduktion av ett handtag, speciellt när det kommer till att skapa ett unikt utseende eller uppfylla specifika krav. Har ni letat runt länge både på nätet och hos olika leverantörer utan att hitta vad ni söker? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss med era önskemål så ger vi er en kostnadsuppskattning och berättar mer.

Genom att välja specialproduktion kan du vara säker på att ditt handtag får precis rätt material och finish för att matcha din design och funktionalitet. Du få även möjligheten att anpassa detaljer som storlek, form och mönster för att skapa en helt unik produkt.

 

Vanliga frågor och svar kring vårt erbjudande kring specialproduktion av dörrhandtag

 1. Hur lång tid tar det att producera ett specialgjort dörrhandtag?
  Svar: Produktionsprocessen kan variera beroende på design och materialval, men det brukar ta några veckor att slutföra produktionen från start till mål.
 2. Kan jag få mitt företags logotyp inristad i handtaget?
  Svar: Ja, det är möjligt att gravera in din logotyp eller annan anpassad design i handtaget.
 3. Vilken typ av metall kan användas för handtaget?
  Svar: Vi kan använda stål eller andra metaller beroende på dina önskemål och krav. Kolla gärna igenom vårt standardutbud av produkter så får du en känsla för hur olika material används och kan kombineras.
 4. Finns det några begränsningar när det kommer till storlek och form?
  Svar: Vi är flexibla när det gäller storlek och form och kan skapa handtag efter dina specifika önskemål. Det är hela grejen med specialproduktion. Skulle det vara något som är utanför våra gränser så berättar vi det direkt och kan ge alternativ som bibehåller funktion och säkerhet.

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information, vi hjälper dig gärna!

Specialproduktion av dörrhandtag
Specialproduktion av dörrhandtag
Specialproduktion av dörrhandtag
Specialproduktion av dörrhandtag
Bäne Beslag