Välj en sida
Specialproduktion av dörrhandtag

Kvalitetssäkrade produkter: Våra beslag och handtag är nu granskade av Sunda Hus

Vi är glada att kunna meddela att majoriteten av våra beslag och handtag nu är noggrant bedömda av Sunda Hus. SundaHus hjälper fastighetsägare, arkitekter, entreprenörer med mera genom att erbjuda olika tjänster som underlättar för dem att göra medvetna val kring material. Med deras webbaserade system och kvalificerade rådgivning kan man enkelt ta bort farliga ämnen från en byggnads livscykel och bidra till att skapa en hållbar utveckling inom bygg- och fastighetssektorn.

Vad innebär det att våra beslag och handtag nu är bedömda av Sunda Hus?

Sunda Hus har genomfört en grundlig bedömning av majoriteten av våra beslag och handtag för att säkerställa att de uppfyller de allt hårdare kraven gällande miljö och hälsa. Genom denna bedömning kan våra kunder därmed göra välgrundade val baserade på konkreta underlag och långsiktiga perspektiv. Vi guidar er gärna kring informationen och i ert val av handtagsmodell. Med många års erfarenhet och egen produktion i Vårgårda så kan vi även skapa speciallösningar utifrån våra kunders önskemål och behov.

Fördelar med beslag och handtag bedömda av Sunda Hus:

  • Miljömedvetenhet: Genom att välja våra beslag som är bedömda av Sunda Hus kan du vara säker på att de uppfyller höga standarder för hållbarhet och miljö.
  • Hälsosäkerhet: Sunda Hus bedömning garanterar att våra beslag och handtag inte innehåller farliga ämnen som kan påverka miljö och människors hälsa negativt.
  • Långsiktighet: Med Sunda Hus godkännande kan du vara trygg i att dina val idag bidrar till en bättre miljö och hälsa för framtiden.
  • Transparens: Genom att välja beslag och handtag som är bedömda av Sunda Hus får du tillgång till transparent information om deras miljöpåverkan och kvalitet.

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa beslag, handtag och tillbehör med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet. Genom samarbetet med Sunda Hus kan du som kund vara trygg i valet av produkter.

Tack för att ni väljer oss, för mer information är ni varmt välkomna att höra av er! 🌿

Miljögodkända beslag & handtag från Bäne Beslag AB

Bäne Beslag