Välj en sida
Handtag till bostadsrättsförening
Handtag till bostadsrättsförening

En specialbeställning av porthandtag för bostadsrättsförening

I trakten av Johanneshov ligger BRF Blåsin, en bostadsrättsförening som nyligen förskönat sina bostäder med nya porthandtag. Genom ett samarbete med oss på Bäne Beslag kunde de få hjälp med att skapa nya porthandtag utifrån en äldre modell.

Vi på Bäne Beslag är kända för att kunna tillverka handtag och beslag efter kundens specifika önskemål. Med en egen fabrik i Vårgårda kan vi skapa specialbeställningar som passar perfekt för varje unikt projekt.

För BRF Blåsin i Johanneshov blev resultatet en succé. De nya porthandtagen, tillverkade av rostfritt stål och med handgrepp i trä, gjorde att fastigheten kunde behålla sin elegans och omtyckta karaktär. Det är just sådana projekt som visar på fördelarna med att kunna skapa skräddarsydda lösningar för varje kunds unika behov och önskemål.

Varmt välkomna att kontakta oss om ni är en bostadsrättsförening och behöver hjälp med era porthandtag. Vi är specialister på just handtag och beslag med egen tillverkning där vi kan leverera unika och stilfulla lösningar för alla typer av projekt.

Fakta om Johanneshov

Johanneshov är en stadsdel i södra Stockholm, Sverige. Området är mest känt för att vara hemvist för Stockholmsarenan, en stor multianvändningsarena där många evenemang och konserter äger rum. Johanneshov har också närhet till naturområden som Nackareservatet och sjön Årstaviken, vilket ger invånarna möjlighet till rekreation och naturupplevelser. Stadsdelen har goda kommunikationsmöjligheter med tunnelbana och bussar som gör det lätt att ta sig till och från området. Med blandningen av evenemang, natur och närliggande bekvämligheter är Johanneshov en mångsidig plats att bo och besöka i Stockholm.

Vad är en bostadsrättsförening?

En bostadsrättsförening är en juridisk enhet som äger och förvaltar en fastighet där varje medlem har rätt att nyttja en specifik bostad inom fastigheten. Genom att köpa en bostadsrätt i föreningen blir man delägare i den gemensamma fastigheten och får därmed använda och bo i den specifika bostaden.

Bostadsrättsföreningen ansvarar för att sköta området och underhållet av fastigheten, inklusive gemensamma utrymmen som trapphus, tvättstugor och grönområden. Medlemskapet i en bostadsrättsförening innebär vanligtvis att man betalar en månadsavgift som täcker kostnader för drift, underhåll och eventuella gemensamma faciliteter.

Att bo i en bostadsrättsförening ger möjlighet till gemenskap och samarbete med grannar, samtidigt som man har möjlighet att påverka och delta i beslut som rör fastigheten. Det är en populär boendeform i Sverige och erbjuder en kombination av privat ägande och gemensamt ansvar för fastighetens skötsel och utveckling.

Bäne Beslag