Välj en sida

Handtag 1809 RD

Välrenommerat handtag av premiumkvalité helt i rostfritt stål. Fungerar lika bra som draghandtag och tryckhandtag.

Artikelnr: 1809-RD Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

En populär modell i vårt breda sortiment av handtag i rostfritt stål. Detta moderna handtag andas elegans och hållbarhet i sin enkla design. Den stilrena böjda formen förstärks av den blanka metallfinishen som behåller sin glans över tiden. Ett säkert val som definitivt kommer att lyfta utseendet på din dörr eller port. Finns även att få i mässingsutförande. Denna modell är vanligtvis installerad med dold infästning och fungerar utmärkt både som draghandtag och tryckhandtag. Förutom den dolda infästningen (enkelmontage), som denna modellen med namn 1809 RD, kan den även levereras med en bricka.

Vi tillverkar dessa handtag lokalt i Vårgårda och levererar totalt över 15 000 enheter varje år. De korrosionsbeständiga egenskaperna hos rostfritt stål garanterar att detta beslag kommer att behålla sin glans och strukturella integritet under många års användning.

Tillbehör inkluderar en bult för dold infästning samt enkelmontage med dold fastsättning. Vid användning av bricka krävs M6 pinnbult + M6 kupolmutter. Vänligen ange dörrtjockleken för att få rätt längd på pinnbulten.

Ytterligare information

C/C-mått

Diameter

Materialval

,

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1809-RD Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1809-RD Kategori: Etiketter: , , , , ,