Välj en sida

Draghandtag 1829 RD

Modernt handtag av premiumkvalité helt i rostfritt stål. Många olika storlekar. Fungerar lika bra som draghandtag och tryckhandtag.

Artikelnr: 1829-RD Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

En modern och mångsidig modell i vårt stora urval av handtag i rostfritt stål. Handtaget utstrålar elegans och hållbarhet i sin enkla design. De stilrena raka linjerna förstärks av den blanka metallfinishen som bevaras över tid. Ett säkert val som definitivt kommer att förbättra utseendet på din dörr. Modellen används ofta i par med dold montering och fungerar utmärkt både som draghandtag och tryckhandtag. Förutom den dolda monteringen (enkel installation) kan den även fås med en bricka.

Vi tillverkar själva i Vårgårda och levererar årligen över 15 000 handtag och beslag. Rostfritt ståls korrosionsbeständiga egenskaper garanterar att denna modell behåller sin glans och strukturella integritet under många års användning.

Ingår tillbehör enligt bult för dold montering och enkel installation med dold fastsättning. Vid användning av bricka används M6 pinnbult + M6 kupolmutter. Var vänlig ange dörrtjocklek för rätt pinnbultslängd.

Ytterligare information

C/C-mått

, , , , , , , , , ,

Diameter

, ,

Materialval

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1829-RD Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1829-RD Kategori: Etiketter: , , , , ,