Välj en sida

Draghandtag 1813

Vackert C-format handtag av premiumkvalité helt i rostfritt stål. Fungerar lika bra som draghandtag och tryckhandtag. Finns i två olika utföranden som standard.

Artikelnr: 1813 Kategori: Etiketter: , , ,

Beskrivning

Ett ergonomiskt premiumhandtag helt i rostfritt stål. Med en klassisk C-form är detta ett snyggt och stabilt handtag som utstrålar elegans och hållbarhet i dess enkla design. Utseendet förstärks av den polerade metallfinishen som håller sig blank över tid. Finns även i mässingsutförande vilket blivit allt mer populär de senaste åren. Sätts ofta som par och vanligtvis med dold infästning. Finns med bricka samt dolt enkelmontage. Standard 320mm CC-mått.

När du väljer att investera i våra handtag i rostfritt stål kan du vara trygg i vetskapen att de är konstruerade för att hålla över tid. Med sina korrosionsbeständiga egenskaper är dessa handtag utformade för att motstå påverkan från vardagens slitage, samtidigt som de behåller sin glans och strukturella integritet. Dessa mångsidiga handtag fungerar lika bra som draghandtag eller tryckhandtag, vilket gör dem till en pålitlig och funktionell modell för flera olika användningsområden. Fråga oss om råd så guidar vi dig rätt genom att erbjuda vår kunskap och erfarenhet.

Tillbehör: Det ingår bult för dold infästning och enkelmontage med dold fastsättning. Vid bricka sätts M6 pinnbult + M6 kupolmutter. För att säkerställa att du får rätt längd på pinnbulten, vänligen ange tjockleken på er dörr. Genom att ange dörrtjockleken kan vi välja rätt pinnbulten så att den passar perfekt.

Ytterligare information

C/C-mått

Materialval

,

Diameter

1813 R Bricka - Ladda ned ritningen i PDF-format här.
1813 RD - Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1813 Kategori: Etiketter: , , ,

Taggar

Artikelnr: 1813 Kategori: Etiketter: , , ,