Välj en sida

Draghandtag 1197

Stilrent och stabilt handtag tillverkat av aluminium. Fäste och rör är natureloxerade för högsta kvalité och komfort. Sätts vanligtvis i par.

Artikelnr: 1197 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Beskrivning

Stilrena handtag i högkvalitativt aluminium som ger en modern känsla. Fästena och rören är professionellt natureloxerade vilket bidrar till en bekväm och hållbar yta. Ändknoppen är i svart plast och dessa handtag sätts oftast i par för att skapa en enhetlig och balanserad design. Med det ergonomiska draghandtaget får användaren en bekväm och säker upplevelse.

Lyft entrén med dessa stilfulla och funktionella handtag i aluminium. De natureloxerade fästena och handgreppet ger inte bara ett tilltalande utseende, utan är också hållbara och tåliga för att klara av många års påfrestningar.

Tillbehör inkluderar M8 pinnbultar och M8 kupolmuttrar för enkel och korrekt montering. För att säkerställa att du får rätt längd på M8 pinnbultarna, ber vi dig vänligen ange er dörrtjocklek vid beställning. För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ytterligare information

C/C-mått

Diameter

Materialval

Standardlängd

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Draghandtag av högsta kvalité

Om du letar efter draghandtag till dörrar av hög kvalitet, behöver du inte leta längre. I Vårgårda har vi på Bäne Beslag vår egen tillverkning av beslag och handtag till dörrar. Genom att välja produkter från oss kan du vara säker på att du får produkter av bästa möjliga kvalitet, tillverkade med omsorg och expertis av skickliga hantverkare.

Tillverkningen av beslag och handtag sker i vår egna fabrik vilket ger fördelarna av närhet till produktionen och möjligheten till skräddarsydda lösningar. Vi kan således säkerställa att varje handtag uppfyller våra höga standarder för kvalitet och hållbarhet.

Draghandtag till dörrar är inte bara funktionella, de kan också vara en stilfull detalj som förhöjer utseendet på din dörr. Genom att välja handtag från oss som tillverkare kan du vara säker på att få ett draghandtag som både är estetiskt tilltalande och håller över tid.

Utforska vårt breda utbud av draghandtag till dörrar från vår egen tillverkning i Vårgårda och hitta den perfekta produkten som passar din stil och uppfyller dina höga krav på hållbarhet.

Vad är ett draghandtag?

Ett draghandtag är ett typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att man drar i det mot sig. Det är vanligtvis monterat på en dörr eller en skåpdörr, och dess utformning gör det enkelt att få ett bra grepp om och dra i för att öppna dörren. Draghandtag finns i olika stilar, material och finishar för att passa olika stilar och behov. Dessa beslag är kanske främst funktionella men kan också vara en dekorativ detalj som förhöjer utseendet på dörren. Vi på Bäne Beslag är specialister på just handtag och beslag, varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1197 Kategori: Etiketter: , , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1197 Kategori: Etiketter: , , , , ,