Välj en sida

Tryckhandtag 1472

Stilrent tryckhandtag med ett smidigt cirkelformat trägrepp i lackad ek och rostfritt fäste som standard.

Artikelnr: 1472 Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Detta tryckhandtag har en cirkelformad tryckplatta med en mjuk avrundning som ger ett vackert och nätt utseende till dörren. Dess välvda och ergonomiska form säkerställer ett bekvämt grepp. Med en tryckplatta av ek är denna modellen tålig och blir enligt de flesta endast finare med tiden. Fästet är rostfritt eller mässing som standard för att säkerställa högsta kvalité.

För att anpassa din dörrs utseende kan du välja mellan flera träslag och ytbehandlingar på denna modellen. Oavsett vilket val du gör kan du vara trygg med att detta tryckhandtag kommer att vara en snygg och säker detalj på din dörr. Varmt välkomna att kontakta oss för mer information.

Tillbehör: M6 mässingshylsa + M6 skruv. (Vänligen ange dörrtjockleken för att få rätt längd på M6-skruven.)

Ytterligare information

C/C-mått

Materialval

,

Standardlängd

Ladda ned ritningen i PDF-format här.

Tryckhandtag av högsta kvalité

Om du är i behov av tryckhandtag till dörrar och letar efter en tillverkare med gedigen erfarenhet, har du kommit rätt. Med över 70 års erfarenhet av tillverkning av beslag och handtag till dörrar kan vi kalla oss experter inom branschen.

I vårt sortiment av tryckhandtag till dörrar erbjuder vi högkvalitativa produkter som kombinerar funktion och stil. Med olika designs, materialval och finishar har vi något som passar allas smaker och behov. Oavsett om du föredrar moderna, klassiska eller tidlösa handtag, har vi alternativ som passar just dig.

Vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag gör oss till pålitliga och välrenommerade leverantörer. Vi har byggt upp en bred kompetens inom området under åren, vilket gör att vi kan erbjuda produkter av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. När du väljer oss som tillverkare av dina nästa tryckhandtag kan du vara säker på att du får pålitliga produkter som håller över tid. Vår erfarenhet och kompetens säkerställer att varje produkt uppfyller våra höga kvalitetsstandarder.

Utforska vårt breda utbud av tryckhandtag till dörrar och dra nytta av vår långa erfarenhet inom tillverkning av beslag. Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa produkter som möter dina behov och förskönar utseendet på dina dörrar.

Vad är ett tryckhandtag?

Ett tryckhandtag är en typ av handtag som används för att öppna eller stänga dörrar genom att trycka på det istället för att dra i det. Det är vanligtvis monterat på dörrar inomhus, som till exempel innerdörrar eller toalettdörrar. Tryckhandtaget ger enkel åtkomst och användning genom att trycka på handtaget för att öppna eller stänga dörren. Det finns en rad olika stilar, material och finishar att välja mellan för att passa olika inredningsstilar och preferenser. Tryckhandtag kan vara både funktionella och estetiskt tilltalande.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori

Artikelnr: 1472 Kategori: Etiketter: , , , ,

Taggar

Artikelnr: 1472 Kategori: Etiketter: , , , ,