Välj en sida

Pinnbult & kupolmutter

Tillbehör: Pinnbult och kupolmutter.

Beskrivning

Pinnbultar och kupolmuttrar till handtag och beslag. Kontakta oss för rätt dimensioner och antal så hjälper vi dig vidare. Högkvalitativa tillbehör som säkrat och stabiliserar dörrhandtaget på din dörr. Standardiserade och slitstarka material gör att dessa pinnbultar och kupolmuttrar ger lång livslängd och förhindrar att dörrhandtaget lossnar eller blir löst efter några års användning.

Enkelt att installera med och vi har mått som passar de flesta handtagen och beslagen. Pinnbultarna är tillverkade av starkt stål och är korrosionsbeständiga för att säkerställa god hållbarhet.

Tillbehör till handtag & beslag

Tillbehör till dörrhandtag och beslag är viktiga komponenter för att garantera god funktionalitet och rätt utseende för dina dörrar. Med tillbehör som passar handtaget perfekt kan du vara trygg i att det håller sig stadigt och säkert. Det finns ett brett utbud av tillbehör att välja mellan hos på Bäne Beslag, för att hitta rätt är du alltid välkommen att kontakta oss så guidar vi dig gärna. Genom att välja tillbehör som matchar dina handtag och beslag i utseendet kan du skapa en enhetlig look där skruvar, bultar eller andra fästningsanordningar smälter snyggt in i designen.

Bäne Beslag

Egen tillverkning i Vårgårda

Miljömedveten verksamhet

Personligt bemötande

Kategori
Taggar