Välj en sida
Handtag i rostfritt stål

Rostfria handtag till dörrar – Säkra draghandtag till er entrédörr

Att ha starka och pålitliga handtag till dörrarna på företaget eller i ens hem är av stor vikt. Det är inte bara en fråga om stil och design, utan även om säkerhet och trygghet. Ett av de bästa alternativen på marknaden idag är rostfria handtag. Dessa handtag erbjuder både vacker estetik och hög funktionalitet, samtidigt som dem håller för hård användning och stort slitage under många år framöver om du väljer att köpa dem från en duktig tillverkare. I detta inlägget kommer vi berätta mer om just våra rostfria handtag och de alternativ vi erbjuder. Skulle det vara något du funderar över som vi inte behandlat i inlägget eller att du vill veta mer är du alltid välkommen att kontakta oss.

Högkvalitativt och hållbart rostfritt stål

För det första är våra rostfria handtag tillverkade av högkvalitativt rostfritt stål som är känt för sin motståndskraft mot korrosion och rost. Detta innebär att handtagen kommer att behålla sin glans och finish även efter långvarig användning. Ni kan vara säkra på att era handtag kommer att se lika snygga ut år efter år. Skulle ni mot förmodan behöva snygga till dem efter en lång tids hårt slitage så kan vi restaurera dem åt er.

Ökad säkerhet och hållbarhet med rostfria handtag

Rostfria handtag erbjuder enastående säkerhet tack vare det hårda materialet och de släta ytorna som är lätta att hålla rent. De är konstruerade för att vara stabila och svårforcerade, vilket gör att dem även klarar av att dem stöts in i exempelvis. Särskilt viktigt är det med den extra säkerheten när det gäller entrédörrar då dessa ofta får utstå mer slitage och mer frekvent användning. Med rostfria draghandtag kan ni känna er trygga med att handtaget håller över tid och förblir en vacker detalj på dörren.

Praktiska och lättskötta dörrhandtag

Utöver säkerheten är rostfria handtag också mycket praktiska. De är lätta att rengöra och underhålla, även med starkare rengörningsmedel och desinfektionslösningar. Ni behöver inte oroa er för att fläckar eller smuts enkelt fastnar på handtagen och en enkel rengörning med trasa räcker ofta vilket sparar er tid och resurser. Utöver rostfria handtag till dörrar erbjuder vi ett stort utbud av sjukhushandtag i rostfritt vilka är specifikt framtagna för vårdmiljöer där kraven på både ergonomi och säkerhet är extra stränga.

Brett utbud av stilar och former

Hos oss på Bäne Beslag finner du ett brett utbud av stilar och designs när det gäller våra rostfria handtag. Ni kan välja bland olika former och stilar för att hitta det handtag som passar era önskemål bäst. Oavsett om ni föredrar en modern och minimalistisk stil eller en mer klassisk och traditionell design, har vi rostfria handtag som kommer att komplettera er dörr perfekt. Skulle ni ha en vision som inte matchar det befintliga utbudet av handtag erbjuder vi även specialproduktion där vi tillverkar unika produkter efter kundens önskemål.

Kontakta oss för mer information och pris

Genom att välja rostfria handtag till er entrédörr höjer ni inte bara säkerheten och underlättar rengörning, utan ni får en vacker detalj på dörren som ger en stilfull touch. Våra handtag i rostfritt stål erbjuder hållbarhet och är praktiska utan att kompromissa på stil och utseende.Varmt välkomna att kontakta oss om ni är intresserade av våra rostfria modeller av handtag och beslag så hjälper vi er vidare.

Handtag i rostfritt stål
Rostfritt handtag till dörr